Saturday, December 31, 2005

Azrail FM

Aslında şu memleketteki ilk radyoculardan biri de benim. Korsan tabi. Zamanında bu özel radyoların bir anda patlama yaptığı devirde bizim de bir radyo maceramız oldu iyi kötü.

Sene 91 miydi neydi, öyle bişeyler. Daha ortaokuldayız, kravatı kafaya ranbo gibi bağlayıp maç yaptığımız yıllar yani. Tabi aynı zamanda manitalara karşı bir uyanışın da başladığı dönemler oluyor bu zamanlar. İşte gizli gizli elden ele dolanan porno dergiler falan filan, şimdi girmiyorum bunlara. Tabi bir şekilde karşı cinse yaklaşmak, kendimizi beğendirmek istiyoruz, bunun için de türlü maymunluklar yapıyoruz. Netice sıfır tabi orası ayrı. Yine böyle bir ara, evi hemen okulun karşısında olan bir arkadaşın evindeki radyo vericisini keşfettik. Antika bir cihaz, ancak 100 metre çapına yayın yapabiliyor. Ölçtük, okul 100 metrede. Sonra tabi hemen ışık yandı bizim kafada, manitalara radyo vasıtasıyla yaklaşacaktık(ulan sanki çok matah bi işte, hemen verecekler gelip duyunca). Neyse işte böylece kurduk radyoyu adını da Azrail Fm koyduk. Amblemini de ben çizdim, bir yuvarlak içinde elinde tırpan bildiğin Azrail sureti. Okulda sıralara duvarlara çiziyoruz, reklam olsun hesabı. Okuldan sonra da gidip veriyoruz ayarı, metalika, Slayer allah ne verdiyse. Tabi fazla uzun sürmedi bu macera. Baktık manitalarda tık yok kapattık radyoyu.

Zaten farkedipte dinleyen oldu mu ondan da emin değilim...

7 comments:

kerem said...

Sleyirdan bi cennetin guney ucu alabilir miyiz yigidim...

farlimas said...

aceba diyorum, okul dagildiktan sonra okul bahcesine yayin yaptiginiz icin hezimete ugramis olabilir misiniz? yani ne bileyim gece gece kafama takildi da....

kerem said...

mantikli. zeki hatunun hali baska oluyor.

onkaplan said...

e zaten manitaların okulda dinleme ihtimalide yoktu ki...bizimkisi komple denyoluktu ama iyi eglendik o devir...

on and on south of heviiinn...

kerem said...

Bilader blog tutuyosun madem arada guncelle ayip olmasin. Bekliyoruz yazilarini.

Gaia Skywalker said...

ha ha ha :)) birden bir zamanlar lise müdürümü ikna edip okulda radyo yayını yapmaya çalışma çabam geldi... tabi benim çabamın niyeti seninkiyle benzer diildi :))

Cumartesi cumartesi çaışmak zorunda olan zavallılardan biri olarak çok eğlendirdin beni :))
çok güldüm.. ellerine sağlık...

e.

onkaplan said...

sağol varol...daha beterleride varda işte üşenmeyip yazmak lazım bi ara..

 
Related Posts with Thumbnails